Masné výrobky
Objednávky přijímáme na tel.: 777 654 744
26. listopadu 2020

7. listopadu 2020
Milí zákazníci,
první podzimní várka fermentovaných klobásek je tu, a to v této varietě: jehněčí maso 75%, divočák 25%, startovací kultury, cukr, sůl, koření- tentokráte jalovec a jiné divoké. Výsledek této kombinace je však jemný a delikátní... Baleno vakuově 8 ks, cca 0,56 kg.
cena 315 korun.

LIMITOVANÁ EDICE🐑
Ctění zákazníci, skladem jsou tři inovované edice fermentovaných klobásek v těchto chuťových variantach:
Klasické, na farmě léty osvědčené
Rozmarýn a tymián
Inspirace gruzínskou kuchyní - Adžika
Vše k dostání v balení vakuovém po:
4 kouscích (cca 280g), cena 145 korun
8 kouscích (cca 560g) , cena 290 korun
A v čem že ta inovace? Maso na výrobu těchto delikátních klobásek je toliko, pouze a jen ovčí.
Skopové fermentované klobásky
75 % skopového masa a 20% masa vepřového, fermentační kultury, koření, cukr, sůl. Speciální směs koření spolu s typickou chutí ovčího masa vytváří lahodné spojení, které si nejvíce užijete při pokrájení na tenké plátky.
Balíček 2 ks tlustých nebo 4 ks tenkých - 80 Kč (vakuové balení cca 125 g)

Měkké skopové klobásy tepelně opracované
Výborné na gril, ohřátí ve vodě či jen na plátky za studena. Obsahují 20% vepřového masa a 75% masa skopového.
28 Kč/100 g (vakuové balení po 2 kusech či po cca 1kg)

Ovčí kýta sušená
Speciální sezonní výrobek lahodné chuti. Tři týdny sušená skopová kýta, lehce solena a potírána kořením.
59 Kč/ 100g (vakuové balení po kusech cca 300-500 g)
